Sikeresen értékesítettük a Faedra22 logisztikai parkot

Terv szerint értékesítettük második sikeresen lezárt, modern, energiahatékony ipar-logisztikai projektünket a Faedra22-t. Fejlesztéseinket további lokációkban folytatjuk.

A Budapest logisztikai piacának déli régiójában található 16 600 négyzetméteres raktár- és irodaépület az M0 és M6-os autópálya csatlakozásánál fekszik. Az épület a BREEAM Very Good minősítés mellett, A+ energetikai besorolást ért el. A bérbe adottság az átadáskor elérte a 100 százalékot, majd több vevőjelölt közül egy németországi befektető a vásárlás mellett döntött.

„Cégcsoportunkban ez már második sikeresen lezárt ipar-logisztikai projekt, ebben az eszközosztályban is folytatjuk fejlesztéseinket más lokációkban” – mondta el Boronkay Bence, a Faedra Group alapító-tulajdonosa.

„A Faedra22 logisztikai park eladása olyan verseny és árazás mellett történt, mely fordulópontként értékelhető a logisztikai piacon is érzékelt, ugyanakkor más eszközökhöz képest mérsékeltebb árcsökkenés tekintetében” – tette hozzá Vécsey Bence, az értékesítést lebonyolító Colliers Tőkepiaci igazgatója.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek

Befejeződött a Faedra22 kivitelezése

Befejeződtek a kivitelezési munkálatai a Faedra22 Park fejlesztésünknek, mely végeredményeképpen létrejött egy „A” kategóriás, energiahatékony, modern és zöld bérraktár.