Fenntarthatóság

A Faedra Group tudatában van annak a felelősségnek, amely a jövő generációk számára egy élhetőbb, fenntarthatóbb társadalmi és épített környezet kialakítását illeti. Ennek jegyében vállalatunk nem csupán szavakban, hanem tettekben is elkötelezett a környezeti fenntarthatóság mellett,

ESG Elveink

A Faedra Group teljes mértékben tudatában van annak, hogy az ESG (Environmental, Social, Governance – Környezeti, Szociális és Vállalatirányítási) szempontok napjainkban már elengedhetetlen részét képezik a felelős vállalatműködésnek.

Ezen a területen való elkötelezettségünk nem csak az épületeink fenntartható építésében és működtetésében mutatkozik meg, hanem vállalati döntéseinkben és tevékenységeink minden aspektusában is.

Zöld Innováció a Gyakorlatban

2023-ban átadtuk Faedra 22 projektünket, amely kiemelkedik a fenntartható fejlesztések sorában. Ez a projekt nem csak, hogy megkapta a BREEAM Very Good minősítést, de egyben szimbolizálja azon elkötelezettségünket, hogy a kereskedelmi ingatlanszektorban új normákat állítunk fel a környezettudatos és fenntartható fejlesztések terén. A Faedra 22 projektünk büszkeségünk és a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünk konkrét megtestesülése.

Társadalmi felelősségvállalásunk

Zöld Városfejlesztés és Közösségi Terek

Faedra Group számára kiemelt fontosságúak a fenntartható közlekedési megoldások, akadálymentes közösségi terek és az energiatakarékos építési módszerek.

Egészség, Jólét és Környezettudatosság

Projektjeinkben zöldterületeket, belső kerteket és zöldtetőket alakítunk ki a vegyszermentes anyagokkal előnyben részesítve, az egészséges életmódot támogató megoldásokkal.

Felelős Fogyasztás és Zöld Innováció

A környezeti hatásainkat minimalizáljuk, újrahasznosított anyagokat használunk, ösztönözzük a szelektív hulladékgyűjtést és a digitális dokumentumkezelést.

Klímavédelem és Energiahatékonyság

Energiafelhasználásunkat a legkorszerűbb eszközökkel csökkentjük, hogy javítsuk ingatlanjaink karbonlábnyomát és piaci értékét.

Klímavédelem és Energiahatékonyság

2023-ban legújabb projektünk, a Faedra 22 BREEAM Very Good zöld minősítést szerzett.

Társadalmi Felelősségvállalás és Egyenlőség

Elkötelezettek vagyunk az esélyegyenlőség elősegítésében, munkahelyi diszkrimináció elleni küzdelemben, és a kultúra folyamatos fejlesztésében.