Build To Suit (BTS) fejlesztések

Build To Suit (BTS) fejlesztések

A Build-To-Suit (BTS), vagy magyarul „igény szerinti építés”, egy egyedi ingatlanfejlesztési megoldás, amely kifejezetten a bérlő specifikus igényeire szabva jön létre. Ez a megközelítés egyaránt fontos mind a logisztikai/raktározási szektorban, de az ipari tevékenységekre is optimális alternatívát jelent. A BTS fejlesztések személyre szabott megoldást nyújtanak operációs hatékonyság elérése és a helyspecifikus igényekre egyaránt. A Faedra eddigi tapasztalatai minden érintett területre kiterjednek, beleértve a raktározási funkció során kiemelt figyelmet érdemlő polcozási vagy organizációval összefüggő eszközök telepítését és/vagy biztosítását.

Build To Suit Fejlesztések Jellemzői

A logisztikai BTS projekt jellemzően egy olyan raktározási vagy elosztási központ létrehozását foglalja magában, amely teljes mértékben az adott vállalat működési sajátosságaihoz igazodik. Az ilyen típusú fejlesztések lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy maximálisan kihasználhassák a hely adta előnyöket. Ilyen előny lehet például az infrastruktúrához való közelség és az áruszállítási útvonalak optimalizálása.

Előnyök

  • Testreszabás: A BTS lehetőséget biztosít a bérlőknek, hogy az épület tervezése során saját operatív követelményeik szerint alakíthassák ki az ingatlant.
  • Költséghatékonyság: Hosszú távú költségmegtakarítást eredményez, mivel az épület már az elejétől fogva az adott vállalat igényeire van szabva.
  • Optimalizálás: Az elhelyezkedés és az épület specifikációinak optimalizálása javítja a logisztikai folyamatokat és csökkenti az operációs költségeket.

Egy BTS Projekt Lépései

  1. Igényfelmérés: Az első lépés a bérlő specifikus igényeinek pontos felmérése.
  2. Helyszín kiválasztása: A logisztikai hálózatba való integráció szempontjából kulcsfontosságú a megfelelő helyszín kiválasztása.
  3. Tervezés és Építés: A tervezési fázis során a bérlő igényei alapján alakítják ki a terveket, amelyek alapján megszerzésre kerül az építési engedély és megkezdődik az építési folyamat.
  4. Átadás és Működésbe Helyezés: Az épület elkészülte után a bérlő átveszi az ingatlant és elindítja a működését.

A Faedra Group komplett engedélyezés menedzsment szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, amelynek keretében megszerzi az építési, a használatbavételi és minden egyéb szükséges engedélyt.

A Build To Suit és a Fenntarthatóság

A BTS fejlesztések lehetőséget biztosítanak arra, hogy a legújabb környezettudatos építési technológiák és anyagok felhasználásával történjenek meg. Ezzel nemcsak a működési költségek csökkennek, hanem a környezeti lábnyom is minimalizálható.

A Build-To-Suit fejlesztések a logisztikai szektorban kulcsfontosságúak azok számára, akik testreszabott, költség- és hatékonyságoptimalizált logisztikai megoldásokat keresnek. A folyamat minden lépése, a tervezéstől a működésig, a bérlő specifikus igényeire épül, biztosítva ezzel az üzleti folyamatok zavartalan működését.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek

Land Development, Land Assembly

Land Development / Land Assembly

A Land Development a földterületek fejlesztését jelenti, beleértve a tervezést, az infrastruktúra kiépítését és a szükséges engedélyek megszerzését.