Szoboszlay Máté a Portfolio Property X konferencián

Szoboszlay Máté Property X ingatlan konferencia
Szoboszlay Máté a Faedra Group Partnere is részt vesz a 2024 Május 30-ai Portfolio Property X Konferencián. A téma, melyet a panel szereplőivel körbe járnak az ipari és logisztikai szektor aktuális trendjei és 2024-es kilátásai lesznek.

A konferencia kiemelt jelentőséggel bír, mivel az ipari és logisztikai ingatlanpiac az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül. Az e-kereskedelem növekedése, a globális ellátási láncok átalakulása és a fenntarthatósági szempontok egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Szoboszlay Máté és a panel többi résztvevője részletesen elemzi majd ezeket a trendeket, és betekintést nyújt a következő év várható fejleményeibe.

A Faedra Group elkötelezett az ipari és logisztikai szektor fejlesztése iránt, és folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci változásokat, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassa ügyfeleinek. A Portfolio Property X Konferencia kiváló lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők első kézből értesüljenek a legfrissebb iparági információkról és előrejelzésekről.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek